Werken bij OnderwijsZorgTeam

Stefan_Haak_OZT.jpg

Werken bij OZT is werken in een prettig klimaat. Je voert je werk zelfstandig uit, maar je kunt altijd een beroep doen op de expertise van je collega's die in het centrum aanwezig zijn. We zetten samen de hulplijnen uit en overleggen om tot de juiste hulp te kunnen. Vaak zijn meerdere hulpverleners betrokken, die intensief contact hebben en hun behandelingen op elkaar afstemmen. Waar nodig worden de behandelingen met meerdere therapeuten uitgevoerd.

 

We zijn verhuisd naar een nieuw centrum, waar alle voorzieningen getroffen zijn, om fijn te kunnen werken.

Heb je zin in een baan bij ons?  Kijk dan naar de vacatures die openstaan. 

Vacature psychomotorisch therapeut:

Wij vragen:

Een psychomotorisch therapeut die ons team komt versterken, met serieuze plannen om in ons centrum te investeren en een bijdrage te leveren voor de langere termijn.

Je beschikt over een afgeronde opleiding psychomotorische therapie of psychomotorische kindertherapie, liefst met ervaring. Studenten in afrondende fase van hun eindwerkstuk kunnen ook solliciteren.

Je werkt onder supervisie van de vakgroepleider PMT, binnen een multidisciplinair team van enthousiaste en betrokken collega's, met liefde voor de kinderen en jeugdigen die binnen ons centrum geholpen worden.

Je bent enthousiast en zorgzaam, collegiaal en betrokken, met een open hart voor ouders, kinderen en collega's. Je beheerst je vak, om zelfstandig te kunnen werken, maar leert ook graag van collega's, ouders en kinderen.

Je bent bovenal een teamplayer die hard wil werken en die voldoende zelfvertrouwen heeft om in ons centrum uit te groeien tot een vakvolwassen therapeut.

 

Wij bieden:

Een uitdagende baan in een prachtig kindcentrum, dat klaarstaat om je met open armen te ontvangen.

Je werkt onder regie van de regiebehandelaar specialistische GGZ, samen met collega's van andere disciplines.

Afhankelijk van je ervaring krijg je al dan niet supervisie en coaching van de vakgroepleider.

We kunnen je een fulltime baan aanbieden, maar deeltijd is in overleg ook mogelijk. Je start in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Je wordt uitbetaald volgens de CAO GGZ, in schaal 55. Het instroomsalaris is afhankelijk van ervaring en je huidige salaris.

 

Solliciteren:

Als je meer informatie wilt, kun je bellen met de vakgroepleider PMT (Henri de Weijer), of het managementteam (Marloes Ceelen, Stefan Haak).

Telefoonnummer: 013-4600010

 

Wil je solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar de directie van OnderwijsZorgTeam.

Wilma Deliën, directeur OnderwijsZorgTeam

wdelien@onderwijszorgteam.nl

'Ik ervaar OnderwijsZorgTeam als een flexibel bedrijf wat professionalisering en deskundigheidsbevordering hoog in het vaandel heeft staan.'  - Stefan Haak, Onderwijszorgteam